Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι 2€. Αν επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ courier (υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ).

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για όλη την Ελλάδα είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Διαφορετικά ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Φθορές συσκευασίας κατά την παράδοση . Ο πελάτης  θα πρέπει να ελέγχει αν υπάρχουν ορατά σημάδια φθοράς στην συσκευασία του προϊόντος, πριν υπογράψει την απόδειξη παραλαβής.

Εάν αλλάξατε γνώμη. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 10 του Ν.2251/94. Το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Και στις δύο περιπτώσεις βασική προϋπόθεση είναι να έχετε επικοινωνήσει  μαζί μας,  ενώ το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, να είναι αχρησιμοποίητο και σφραγισμένο (κατά περίπτωση). Αφού λάβουμε το προϊόν και επιβεβαιώσουμε την άριστη κατάστασή του, σας επιστρέφουμε την αξία του/των προϊόντος/ων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση μη υπαιτιότητας της επιχείρησης ο πελάτης χρεώνεται με τα μεταφορικά. Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε από τον πελάτη δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του,  και το γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος εκτίμηση του πελάτη, τότε το mohiti.gr δεν έχει καμία ευθύνη και υποχρέωση για αλλαγή του προϊόντος.